© 2018 Studio Casablanca

A picture is worth a 1000 words

Photography, Visual content & Styling

Harva sananlasku on yhtä kulunut, mutta niin paikkansa pitävä. Upeilla kuvilla herätät ihmisten huomion ja jäät mieleen. Teksti jää helposti lukematta, mutta näyttävä kuva kiinnittää aina huomion. Myyvin ja osuvinkaan myyntiteksti ei toimi ilman oikeanlaista kuvaa. Studio Casablanca tekee yrityksesi eläväksi visuaalisilla valokuvilla. Kerro kuvilla tuotteesi, palvelusi tai henkilökuntasi tarina. Tarjoamme myös kuvausjärjestelyä ja stailausta.

It’s not the size, but the packaging

Branding & Social media marketing

Miten haluat muiden näkevän itsesi? Paketoi tuotteesi tai palvelusi juuri niin! Brändäys on yrityksesi kivijalka sana. Studio Casablancalla on oikeanlaiset työkalut yrityksesi imagon vahvistamiseen. Me teemme sen näkyväksi juuri siellä missä asiakkaasi ovat, sosiaalisessa mediassa. Miten yrityksesi kommunikoi asiakkaiden kanssa? Me autamme sinua tavoittamaan niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat oikeita kanavia pitkin. Pienellä panostuksella saat tyytväisiä ja uskollisia asiakkaita. Tyytyväiset ja uskolliset asiakkaat takaavat paremman myyntituloksen. It is that simple.

Out of sight, out of mind

Webdesign

Jos sinua ei näy , sinua ei ole olemassakaan. Tämäkin klisee pitää paikkansa. Asiakkaasi arvostavat helppokäyttöisiä ja visuaalisia kotisivuja, jotka toimivat eri laitteilla. Ammattimaiset kotisivut luovat uskottavuutta ja vaikuttavat tutkitusti asiakkaan ostopäätökseen. Yrityksesi kotisivut ovat näyteikkuna tuotteillesi ja palveluillesi. Kiireisillä asiakkailla ei ole aikaa klikkailla. Jos he eivät heti löydä etsimäänsä, he jatkavat kilpailijasi sivuille. Studio Casablanca varmistaa että kotisivusi löytyvät ja erottuvat edukseen olemalla visuaaliset, selkeät, nopeat ja ajantasalla. Kotisivut toimivat käyntikorttina yrityksellesi ja ne ovat usein ensimmäinen kosketus uusille asiakkaillesi. Minkälaisen ensivaikutelman sinä haluat jättää?