© 2018 Studio Casablanca

Style is a way of saying who you are without having to speak

Visuell Branding, Styling & Interiör

Visuella uttryck kopplar upp oss på ett emotionellt plan. Upplevelser, människomöten och känslor är något som vi nu vill ta vara på igen.
Studio Casablanca planerar och skapar ditt företags visuella uttryck. Styling, interiör, visuella installationer förhöjer kundupplevelsen och förgyller ditt brand. Vare sig det är fråga om ett helt nytt visuellt koncept eller mindre visuella installationer, fokuserar vi alltid på att hitta ett visuellt uttryck som speglar ditt företag med en röd tråd och känsla i allt vi gör.

It’s not the size, but the packaging

Branding & Social media marketing

Hur vill du att andra ska uppfatta ditt företag? Paketera din produkt eller tjänst just så! Branding är företagets grundpelare. Studio Casablanca har verktygen för att stärka ditt varumärke och nyckeln till rebranding. Vi gör det där kunderna finns, på sociala medier. Hur kommunicerar ditt företag med kunder och genom vilka kanaler? Vi hjälper dej att nå nya och gamla kunder med rätt tone of voice och att få dem engagerade. Genom engagemang får du nöjda kunder. Nöjda kunder ger bättre försäljning. It is as simple as that.