© 2018 Studio Casablanca

A picture is worth a 1000 words

Photography, Visual content & Styling

Få uttryck är så slitna som just det. Men det är så sant som det är sagt. Med snygga foton väcker du uppmärksamhet och vi vet alla hur snabbt vi scrollar förbi en text men stannar upp vid en intressant bild. Du kan ha en vass och säljande text men utan en bra bild är texten inget.
Studio Casablanca skapar ditt visuella material genom fotografering av personal, produkter och tjänster med fokus på att förmedla den rätta känslan. Vi hjälper även till med fotostyling för den ultimata slutprodukten.

It’s not the size, but the packaging

Branding & Social media marketing

Hur vill du att andra ska uppfatta ditt företag? Paketera din produkt eller tjänst just så! Branding är företagets grundpelare. Studio Casablanca har verktygen för att stärka ditt varumärke och nyckeln till rebranding. Vi gör det där kunderna finns, på sociala medier. Hur kommunicerar ditt företag med kunder och genom vilka kanaler? Vi hjälper dej att nå nya och gamla kunder med rätt tone of voice och att få dem engagerade. Genom engagemang får du nöjda kunder. Nöjda kunder ger bättre försäljning. It is as simple as that.

Out of sight, out of mind

Webdesign

Syns du inte så finns du inte. Också det uttrycket är klyschigt men ändå lika sant. Att ha en lättnavigerad och tilltalande hemsida är viktigt tycker både gamla och nya kunder. Med en bra hemsida visar du för kunden att du är trovärdig, vilket har en betydande roll i köpbeteende. Se din hemsida som ett skyltfönster eller en förlängning av ditt business card. Men kom ihåg, folk har bråttom nu förtiden så din hemsida ska vara snabb, snygg, aktuell och uppdaterad för att potentiella kunder inte scrollar sig vidare. Så med andra ord, be the best version of you… with a little help from Studio Casablanca.